Skip to content

Средба: Зајкова-Танги-Јакиќ-Кирјас

Средба: Зајкова-Танги-Јакиќ-Кирјас

Европската интеграција на Македонија, актуелните политички случувања и меѓународните активности на ЛДП во промовирањето на либералните политики, беа темите на конструктивниот разговор што ги имав денеска со претседстелката на Групата
Прочитајте повеќе