Skip to content

Панел дискусија „Иднината на проширувањето на ЕУ – Кои се придобивките за Северна Македонија и Европската Унија?

Панел дискусија „Иднината на проширувањето на ЕУ – Кои се придобивките за Северна Македонија и Европската Унија?

Факт е дека патот на нашата земја од осамостојувањето до денес бил трнлив и сѐ уште е трнлив, земјата направи многу отстапки за денес да бидеме онаму кај што сме.
Прочитајте повеќе