Skip to content

Гостување на претседателката на ЛДП Моника Зајкова на Сител Тв | Тема на денот „Дневник”

Гостување на претседателката на ЛДП Моника Зајкова на Сител Тв | Тема на денот „Дневник”

„Довербата во правосудниот систем ја поткопува и тоа што илјадници случаи на граѓаните, кои не се дел од предметите на висока корупција (што често застаруваат), се заглавени со години и
Прочитајте повеќе