Skip to content

ЛДП: Скопјани се гушат во ѓубре, Арсовска итно да пристапи кон решавање на проблемот

ЛДП: Скопјани се гушат во ѓубре, Арсовска итно да пристапи кон решавање на проблемот

Аматеризам и неспособност владее во Скопје, од кој најголема цена плаќаат граѓаните. Либерално-демократската партија е крајно изненадена и затекната од моменталната состојба со ЈП „Комунална Хигиена“ и последните случувања во
Прочитајте повеќе

ЛДП: Остануваме на патот на интеграцијата на земјава во ЕУ

Остануваме на патот за интеграција на Северна Македонија во Европската унија, но со силни заложби за владеење нa правото и реформа на правосудниот систем, е заклучокот на денешната трета седница
Прочитајте повеќе