Skip to content

Моника Зајкова: Исправени сме пред одговорноста да донесеме одлука која што суштински ја определува иднината на државата и на граѓаните

Моника Зајкова: Исправени сме пред одговорноста да донесеме одлука која што суштински ја определува иднината на државата и на граѓаните

Исправени сме пред одговорноста да донесеме одлука која што суштински ја определува иднината на државата и на граѓаните. На сите ни е совршено јасно дека само преку уставните измени можеме
Прочитајте повеќе

Ристо Пенов, Министер за локална самоуправа: “Судбината е во наши раце“

Прочитајте повеќе