Skip to content

Фокусирани сме на поставување на основата за иницијативи кои се тематски вредности на Либерално-демократската партија

Фокусирани сме на поставување на основата за иницијативи кои се тематски вредности на Либерално-демократската партија

Подготовка за нашата програмска конференција, ставајќи ги либералните вредности во првите редови. Ние сме фокусирани на поставување на основата за иницијативи кои се основните тематски вредности на Либерално-демократската партија. Нашите
Прочитајте повеќе