Skip to content

Секој е важен, Кочани е важно!

Секој е важен, Кочани е важно!

„Секој е важен! Овде и сега!“ во Кочани разговаравме директно со граѓаните. Ги нотиравме сите нивни конкретни предлози кои треба да бидат преточени во реалност. Секоја нивна идеја е ВАЖНА
Прочитајте повеќе