„Секој е важен! Овде и сега!“ во Кочани разговаравме директно со граѓаните.
Ги нотиравме сите нивни конкретни предлози кои треба да бидат преточени во реалност.
Секоја нивна идеја е ВАЖНА за општествена промена.
Предложете ја вашата иницијатива онлајн преку: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
Заедно можеме да направиме #Кочани да биде подобро место за живеење!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *