Skip to content

“Секој е важен“ меѓу жителите на Зелениково

“Секој е важен“ меѓу жителите на Зелениково

“Секој е важен! Овде и сега!“ Караванот ги посети жителите на Зелениково каде ги презентиравме нашите замисли и проекти кои ги предлагаме за наредниот период но и ги слушнавме нивните
Прочитајте повеќе