Skip to content

ЛДП: Додека Грчева промовира политики кои го кочат европскиот пат, нејзинит син добива функција во Бугарија

ЛДП: Додека Грчева промовира политики кои го кочат европскиот пат, нејзинит син добива функција во Бугарија

Либерално-Демократската партија не може да остане индиферентна на веста за изборот на Зографски бидејќи во време кога Грчева го блокира европскиот пат на земјава, со промовирање на политики против впишување
Прочитајте повеќе