Skip to content

“Секој е важен“ караванот денеска пристигна во општина Петровец!

“Секој е важен“ караванот денеска пристигна во општина Петровец!

#СекојЕВажен караванот денеска пристигна во општина Петровец со цел локалните жители да ги споделат со нас нивните потреби и предизвици. Зборувавме за моменталната состојба, предлог решенијата за проблемите со кои
Прочитајте повеќе