Skip to content

Со #СекојЕВажен караванот ја посетивме општина Аеродом

Со #СекојЕВажен караванот ја посетивме општина Аеродом

Со #СекојЕВажен караванот ја посетивме општина Аеродом со цел да ги слушнеме ставовите на локалните жители за политичката состојба во земјава и нивните предлози за промените кои се нужни. Дискутиравме
Прочитајте повеќе

(Видео) Моника Зајкова: Несекојдневно во ReTРН time – со Дениз Абдула

Прочитајте повеќе