Skip to content

Караванот „#СекојЕВажен Овде и сега!“ денеска на улица „Македонија” во центарот на Скопје!

Караванот „#СекојЕВажен Овде и сега!“ денеска на улица „Македонија” во центарот на Скопје!

Караванот „#СекојЕВажен Овде и сега!“ денеска во центарот на Скопје на улица „Македонија” предводен од претседателката на ЛДП Моника Зајкова каде ги слушнавме предлозите и идејни решенија на граѓаните за
Прочитајте повеќе

Претседателката на ЛДП Моника Зајкова и членовите на ОО на ЛДП-Ѓорче Петров го посетија Домот за стари лица ,,Мајка Тереза” во Злокуќани

Претседателката на ЛДП Моника Зајкова и членовите на општинската ЛДП-Ѓорче Петров го посетија Домот за стари лица ,,Мајка Тереза” во Злокуќани, а од припадниците добија топло добредојде и пофалби за
Прочитајте повеќе