Skip to content

#СекојЕВажен караванот продолжи со своето патување и во Пробиштип

#СекојЕВажен караванот продолжи со своето патување и во Пробиштип

#СекојЕВажен караванот продолжи со своето патување и во #Пробиштип каде со граѓаните разговаравме за загадувањето и инвестициите. Заклучивме дека постојат предизвици во однос на политичката состојба, економијата и образованието, но
Прочитајте повеќе

#СекојЕВажен караванот денеска во #Штип

#СекојЕВажен караванот денеска во #Штип, предводен од претседателката на ЛДП Моника Зајкова, каде на средбите со граѓаните разговаравме за политика и економски развој и за проментите кои треба да ги
Прочитајте повеќе