Skip to content

9 Декември – Меѓународен ден за борба против корупција

9 Декември – Меѓународен ден за борба против корупција

9 Декември – Меѓународен ден за борба против корупција Правдата во Македонија има потреба од повеќе истраги, постапки за да покажат дека никој не е над законот. #ЛДП нема да
Прочитајте повеќе