Skip to content

ЛДП: Министерот за локална самоуправа, Ристо Пенов, гостин на Слободна ТВ.

ЛДП: Министерот за локална самоуправа, Ристо Пенов, гостин на Слободна ТВ.

„Не може да не гласаат за влада, замислете да не гласа уште некој и техничка влада да не се избере, се доведува во прашање целиот процес на избори. Каква е
Прочитајте повеќе