Skip to content

Јане Станкоски: Досега се откупени преку 6 000 тони тутун. Нема пријавено некои неправилности.

Јане Станкоски: Досега се откупени преку 6 000 тони тутун. Нема пријавено некои неправилности.

, директор на Државниот инспекторат за земјоделство: ,,Досега се откупени преку 6 000 тони тутун. Нема пријавено некои неправилности. Има некакви дојави, но немаме официјална пријава. Но, на теренот сѐ
Прочитајте повеќе

ЛДП: Доколку ВМРО-ДПМНЕ не ги гласа министрите што сами ги предлагаат зашто ние би ги гласале истите?

Имаме одговорност како политичари сите да учествуваме во изборот на техничката влада која има за цел да го гарантира успехот на изборите. Неодговорно е ВМРО-ДПМНЕ да се воздржи од гласање
Прочитајте повеќе