Skip to content

ЛДП дел од конференцијата „Година на европски можности“, во организација на Владата

ЛДП дел од конференцијата „Година на европски можности“, во организација на Владата

Целејќи кон присликување на европските вредности дома, денеска претседателката Моника Зајкова и генералниот секретар Боби Мојсоски, како и министерот за локална самоуправа Ристо Пенов, беа дел од конференцијата „Година на
Прочитајте повеќе