Skip to content

ЛДП / Ристо Пенов: Конференција „Година на европски можности“ во организација на Владата на Република Северна Македонија.

ЛДП / Ристо Пенов: Конференција „Година на европски можности“ во организација на Владата на Република Северна Македонија.

2023 година е година во која што потврдивме дека секој граѓанин ни е важен. Рамномерниот, оддржлив и инклузивен развој е приоритет на оваа Влада кој што во целост кореспондира со
Прочитајте повеќе