Skip to content

ЛиДеМ (видео): Ниту СДММ, ниту УМС, ниту Црвена младина или било кој друг политички субјект нема право да го присвои овој закон!

ЛиДеМ (видео): Ниту СДММ, ниту УМС, ниту Црвена младина или било кој друг политички субјект нема право да го присвои овој закон!

Ниту СДММ, ниту УМС, ниту Црвена младина или било кој друг политички субјект нема право да го присвои овој закон како свој продукт, но отворени сме за конструктивна дебата и
Прочитајте повеќе