Skip to content

Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова, гостин во Студио 10 на ТВ 24.

Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова, гостин во Студио 10 на ТВ 24.

Позицијата на Либерално демократската партија на претстојните парламентарни избори, нашите предизвици во претстојниот период, нашиот став за техничката Влада, како и нашите планови за идното дејствување, се дел од работите
Прочитајте повеќе