Skip to content

Прва седница на новиот состав на Градската организација на ЛДП – Скопје

Прва седница на новиот состав на Градската организација на ЛДП – Скопје

На денешната прва седница на новото раководство на Градска организација – ЛДП Скопје се дискутираше на повеќе прашања засегнати околу тековниот период и понатамошното функционирање на општинските организации. Извршниот одбор
Прочитајте повеќе

Членот на ИО на ЛДП, Ивица Тодоровски, дел од конфернцијата за климатска отпорност на Центарот за климатски промени

Од огромно значење за заштита на целата држава од временски непогоди е осовременувањето на метеоролошката и хидролошка мрежа, како и радарските системи на УХМР, истакна Ивица Тодоровски, член на ИО
Прочитајте повеќе