Skip to content

ЛДП-Зајкова: Покренавме иницијатива за носење на нов закон за благосостојба на животните!

ЛДП-Зајкова: Покренавме иницијатива за носење на нов закон за благосостојба на животните!

Водејќи се од нашата совесност, свесност и одговорност, покренавме иницијатива за носење на нов закон за благосостојба на животните! Милениците, се семејство, не потрошен предмет и затоа секој сопственик кој
Прочитајте повеќе