Skip to content

6-то Собрание на општинска организација на ЛиДеМ-Кичево

6-то Собрание на општинска организација на ЛиДеМ-Кичево

Викендов е одржано 6-то Собрание на општинска организација на ЛиДеМ – Кичево За Претседател на ЛидеМ во О.О Кичево е избран Давор Смилески. “Ние младите во Кичево со нашиот ентузијазам
Прочитајте повеќе

Седница на Извршниот одбор на ЛДП

Седница на Извршниот одбор на ЛДП. Усвоени планови за идно делување на партијата. Формиран Централен изборен штаб. #СекојЕВажен .
Прочитајте повеќе