Skip to content

Делегација на ЛДП присуствуваше на XI изборната конференција на сестринската либерална партија “Движење за права и слободи – ДПС”, во Софија, Бугарија.

Делегација на ЛДП присуствуваше на XI изборната конференција на сестринската либерална партија “Движење за права и слободи – ДПС”, во Софија, Бугарија.

Делегација на ЛДП предводена од генералниот секретар Боби Мојсоски, во која учествуваа членот на извршниот одбор Дејанчо Цветановски и меѓународниот секретар Емир Ќориќ, присуствуваа на XI изборната конференција на сестринската
Прочитајте повеќе