Skip to content

ЛДП Форум на жени – НДИ: Унапредување на родовата еднаквост преку политичко учество на жените!

ЛДП Форум на жени – НДИ: Унапредување на родовата еднаквост преку политичко учество на жените!

Во рамките на проектот #WomenLead: , кој се реализира со финансиска поддршка од Шведската агенција за меѓународен развој и соработка (SIDA) и NDI North Macedonia беше одржана обука за потенцијатлните
Прочитајте повеќе