Skip to content

Извршниот и Централниот Одбор на ЛДП донесоа одлука за поддршка на Европската коалиција на претстојните претседателски и парламентарни избори.

Извршниот и Централниот Одбор на ЛДП донесоа одлука за поддршка на Европската коалиција на претстојните претседателски и парламентарни избори.

На седницата на Извршниот и Централниот Одбор, членовите на ЛДП донесоа одлука за поддршка на Европската коалиција на претстојните претседателски и парламентарни избори. Воедно органите на ЛДП ја утврдија следната
Прочитајте повеќе