Skip to content

ЛДП со осуда за убиството на лекарот што се случило на паркингот на Поликлиниката „Железара“

ЛДП со осуда за убиството на лекарот што се случило на паркингот на Поликлиниката „Железара“

Либерално-демократската партија остро го осудува убиството на лекарот што се случило на паркингот на Поликлиниката „Железара“, трагедија која предизвика силна вознемиреност во целата заедница. Изразуваме сочувство до семејството и блиските
Прочитајте повеќе