Skip to content

ЛДП: Поднесен е предлог на Закон за изменување на Законот за заштита и благосостојба на животните!

ЛДП: Поднесен е предлог на Закон за изменување на Законот за заштита и благосостојба на животните!

Предлогот за изменување на Законот за заштита и благосостојба на животните, којшто ќе воведе построги мерки против оставање животни на улица, поодговорно сопствеништво и ќе ги подобри нивните услови, вчера,
Прочитајте повеќе

ЛДП-Форум на жени: Панел дискусија “Што треба да знаеме за медикаментозниот абортус!“

ДА за воведување медикаментозниот абортус. Регистрирање на лековите со кои тој се врши и нивно вметнување на Позитивната листа на лекови на товар на Фондот за здравствено осигурување – е
Прочитајте повеќе