Skip to content

Cредба со украинската пратеничка Јевхенија Кравчук

Cредба со украинската пратеничка Јевхенија Кравчук

Остварив средба со украинската пратеничка Јевхенија Кравчук, Потпретседателка на парламентарната група на партијата „Слуга на народот“ на Претседателот Зеленски и Претседателка на Комисијата за култура, наука, образование и медиуми при
Прочитајте повеќе

Акција на ЛДП во градски парк

За нас #СекојЕВажен, а важно ни е и граѓаните да ја добијат нашата европска програма. Нашето место е покрај граѓаните, нашиот став е либерален, а нашата визија за иднината е
Прочитајте повеќе

Зајкова: ЛДП има јасен став дека во интерес на државата е час поскоро да влеземе во ЕУ

Правосудството може да си признаеме дека ни беше областа каде најмногу потфрливме што поради дел од блокадите коишто се случуваа во Собранието од страна на опозициската партија, што поради можеби
Прочитајте повеќе

Заложба против нелегалната сеча и уништување на шумите

Потпишав заложба против нелегалната сеча и уништување на шумите затоа што без нив, воздухот кој го дишеме ќе биде тој што тивко ќе не убие. Одржувањето и инвестирањето во зелени
Прочитајте повеќе

Mеморандум за соработка со Националната мрежа против семејно насилство и насилство врз жени

Денес, придружена од претседателката на Форум на жени при ЛДП, потпишав меморандум за соработка со Националната мрежа против семејно насилство и насилство врз жени. Примитивизмот содржан во семејното насилство и
Прочитајте повеќе

Отварање на штаб во Гази Баба

Денес покрај тоа што не се откажуваме од иднината, не се откажуваме ни од средбите со општинските организации при ЛДП, кои за нас значат МНОГУ во овие моменти! Отворивме штаб
Прочитајте повеќе

Митинг во Сопиште

Вечерва од Сопиште испратив јасна порака! Ние сме коалиција која работи за народот и за неговите интереси, ние ги признаваме и своите грешки и слабости и се стремиме да бидеме
Прочитајте повеќе

Средба со граѓани на општина Сарај

Се сретнав и со граѓаните на Општина Сарај, на кои искрено им заблагодарувам за гостопримството и поддршката. За нас #СекојЕВажен и поради тоа нема да си дозволиме да пропуштиме ниту
Прочитајте повеќе

ЛДП на Коноп фест во Градски Парк

Имавме чест да бидеме дел од коноп фестот во Градски парк, настан што го слави конопот. Овој настан е важен не само заради забавата, туку и заради можноста да се
Прочитајте повеќе

Голем митинг на СДСМ, Коалицијата за европска иднина и кандидатот за претседател Стево Пендаровски

Само со европските, либерално демократски вредности на еднаквост, слобода, правичност и почитување на разликите може да ја изградиме Македонија како по-пристојно место за живеење. Нашиот план е европска Македонија со
Прочитајте повеќе