Skip to content

Панел дискусија: Предизвиците на лицата со попреченост во остварувањето на секојдневните обврски

Панел дискусија: Предизвиците на лицата со попреченост во остварувањето на секојдневните обврски

15 Април 2024 година (понеделник) 18:00 часот Отворена канцеларија “Либерално ќоше“ (спроти локал 45 Дебар Маало) Ве очекуваме!
Прочитајте повеќе

Поддршка на #ЛДП и ЛДП Куманово – LDP Kumanovo на вечерашниот промотивен митинг кој се одржа во победничко Куманово.

#СекојЕВажен и затоа #немаоткажувањеодиднината. Треба да гласаме за #СтевоПендаровски бидејќи тој докажа дека има европска визија за Македонија и покажа како треба да се работи за интересите на својата татковина.
Прочитајте повеќе