Skip to content

ЛДП со можност за уште еден пратеник во ИЕ5

ЛДП со можност за уште еден пратеник во ИЕ5

Почитувани сограѓани, поради нерегуларности од страна на одредени политички субјекти и поединци во изборната кампања како и во текот на гласањето, Државната Изборна Комисија донесе одлука за прегласување на 6
Прочитајте повеќе

Прошетка низ раздвижените улици на Тафталиџе

Прошетавме и низ раздвижените улици на Тафталиџе како тим кој не се откажува од иднината! Сите граѓани заслужуваат мирен живот со стабилни примања и функционални услови во држава во која
Прочитајте повеќе

Голем митинг во Македонски Брод

Во Македонски Брод испратив јасна порака! На 8ми мај, граѓаните бираат помеѓу две дијаметрално различни визии. Една базирана врз ароганција и некаење за непоправливите грешки кои се сѐ уште свежо
Прочитајте повеќе

121 година од смртта на големиот македонски револуционер, идеолог и учител, Гоце Делчев.

година од смртта на големиот македонски револуционер, идеолог и учител, Гоце Делчев. Неговите зборови: ,,Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите”, нека биде водилка за мир
Прочитајте повеќе

Граѓанска визија: Заедно кон Европска Македонија

Со граѓаните од Центар и Карпош ја споделивме нашата визија за Европска Македонија. Во нашата програма се огледува секој граѓанин, затоа што посветено и рационално сме ја граделе за да
Прочитајте повеќе

Предлог измени на Кривичниот законик

Либерално-демократската партија предложи измени на Кривичниот законик со кои се овозможува КД од тата глава кои ја опфаќаат и злоупотребата на службената положба да не застаруваат толку лесно односно рокот
Прочитајте повеќе

Честит 1ви мај- Меѓународниот ден на трудот

Честит 1ви мај- Меѓународниот ден на трудот Главните состојки на сите големи успешни приказни и историски сценарија, се трудот и посветеноста на тие што ги пишуваат. Денес и секој ден
Прочитајте повеќе