Skip to content

121 година од смртта на големиот македонски револуционер, идеолог и учител, Гоце Делчев.

121 година од смртта на големиот македонски револуционер, идеолог и учител, Гоце Делчев.

година од смртта на големиот македонски револуционер, идеолог и учител, Гоце Делчев. Неговите зборови: ,,Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите”, нека биде водилка за мир
Прочитајте повеќе

Граѓанска визија: Заедно кон Европска Македонија

Со граѓаните од Центар и Карпош ја споделивме нашата визија за Европска Македонија. Во нашата програма се огледува секој граѓанин, затоа што посветено и рационално сме ја граделе за да
Прочитајте повеќе