Skip to content

Голем митинг во Македонски Брод

Голем митинг во Македонски Брод

Во Македонски Брод испратив јасна порака! На 8ми мај, граѓаните бираат помеѓу две дијаметрално различни визии. Една базирана врз ароганција и некаење за непоправливите грешки кои се сѐ уште свежо
Прочитајте повеќе