Skip to content

ЛДП со можност за уште еден пратеник во ИЕ5

ЛДП со можност за уште еден пратеник во ИЕ5

Почитувани сограѓани, поради нерегуларности од страна на одредени политички субјекти и поединци во изборната кампања како и во текот на гласањето, Државната Изборна Комисија донесе одлука за прегласување на 6
Прочитајте повеќе