Skip to content

ЛДП во Подгорица: Меѓународна конференција и конгрес на Либералната партија на Црна Гора

ЛДП во Подгорица: Меѓународна конференција и конгрес на Либералната партија на Црна Гора

Изминатиот викенд, во Подгорица, членот на ИО на ЛДП, Дејанчо Цветановски учествуваше на панелот кој се одржа во рамките на меѓународната конференција на тема: “Проширување на ЕУ со земјите од
Прочитајте повеќе