Skip to content

Средба на Петседателката Закова со европратеничката од ФДП-Германиjа, Свења Хан

Средба на Петседателката Закова со европратеничката од ФДП-Германиjа, Свења Хан

Средба со германската европратеничката Свења Хан од Слободна демократска партија разговараше со претседателката на ЛДП Моника Зајкова за либералните патокази на нашата партија кои ќе влезат во финалната програма на
Прочитајте повеќе