Средба со германската европратеничката Свења Хан од Слободна демократска партија разговараше со претседателката на ЛДП Моника Зајкова за либералните патокази на нашата партија кои ќе влезат во финалната програма на ЛДП.
Споделија искуства за значењето на консултациите со граѓаните по однос на делот кој се однесува на човекови права и економија, бидејќи секој е важен.
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *