Skip to content

4-ТИ НОЕМВРИ – И за лицемерието до бескрај и назад

4-ТИ НОЕМВРИ – И за лицемерието до бескрај и назад

Бидна уште еден 4-ти Ноември, Битола е постара за една година, ама се уште е убава, се уште одушевува со својот сјај, со својата гостопримливост, со својата жилавост да биди
Прочитајте повеќе