Skip to content

ЛДП од Штип стартуваше со трибините „Размислувај различно”

ЛДП од Штип стартуваше со трибините „Размислувај различно”

Либералано-демократската партија вчеравечер од Штип ги почна трибините „Размислувај различно” на кои со граѓаните и членството се разговара и се презентираа различните ставови и од ВМРО-ДПМНЕ и од СДСМ. Претседателот
Прочитајте повеќе