Skip to content

Ние сме ветерницата што ги движи работите напред, либерално кон Европа

Ние сме ветерницата што ги движи работите напред, либерално кон Европа

ЛДП од трибината во Центар: Позитивни промени во општеството и исполнувања на сите поглавја на ЕУ за нашата земја беа главните теми за кои се дискутираа пред членовите на втората
Прочитајте повеќе