Skip to content

Зајкова за Фактор: Успеавме да го решиме проблемот со државната матура без негово политизирање

Зајкова за Фактор: Успеавме да го решиме проблемот со државната матура без негово политизирање

Им честита на матурантите што седнаа на заедничка маса со политичарите и дебатираа за прашањата кои се важни за нивната иднина, а едно од нив е полагањето на државната матура.
Прочитајте повеќе

Средба Милевски – Кјучук

Денес во Министерството за локална самоуправа, министерот и претседател на ЛДП, Горан Милевски, оствари средба со европратеникот и известувач за С. Македонија на Европскиот парламент, Илхан Ќучук. Разговарано е за
Прочитајте повеќе