Skip to content

Пратениците на ЛДП го информираа претседателот на Собрание

Пратениците на ЛДП го информираа претседателот на Собрание

Пратениците на ЛДП, Моника Зајкова и Боби Мојсоски, го информираа претседателот на Собранието на РС Македонија, Талат Џафери, дека во иднина, во рамките на Собранието, ќе десјтвуваат како пратеници на
Прочитајте повеќе

Зајкова за Фактор: Успеавме да го решиме проблемот со државната матура без негово политизирање

Им честита на матурантите што седнаа на заедничка маса со политичарите и дебатираа за прашањата кои се важни за нивната иднина, а едно од нив е полагањето на државната матура.
Прочитајте повеќе

Средба Милевски – Кјучук

Денес во Министерството за локална самоуправа, министерот и претседател на ЛДП, Горан Милевски, оствари средба со европратеникот и известувач за С. Македонија на Европскиот парламент, Илхан Ќучук. Разговарано е за
Прочитајте повеќе

Моника Зајкова за СТВ: Каква матура ќе полагаат матурантите?

Прочитајте повеќе

Горан Милевски: Владата подготвува концепт за санирање на новите долгови кон општините

Прочитајте повеќе