Skip to content

Пратениците на ЛДП го информираа претседателот на Собрание

Пратениците на ЛДП го информираа претседателот на Собрание

Пратениците на ЛДП, Моника Зајкова и Боби Мојсоски, го информираа претседателот на Собранието на РС Македонија, Талат Џафери, дека во иднина, во рамките на Собранието, ќе десјтвуваат како пратеници на
Прочитајте повеќе