Skip to content

Форумот на жени на ЛДП се вклучи во иницијативата „Ретвитни оброк“.

Форумот на жени на ЛДП се вклучи во иницијативата „Ретвитни оброк“.

Форумот на жени на ЛДП се вклучи во активностите на неформалната граѓанска иницијатива „Ретвитни оброк“. Вчера, претседателката на Форумот Билјана Аврамоска Ѓореска, генералната секретарка Евдокија Тасевска и членката на И.О.
Прочитајте повеќе