Форумот на жени на ЛДП се вклучи во активностите на неформалната граѓанска иницијатива „Ретвитни оброк“.
Вчера, претседателката на Форумот Билјана Аврамоска Ѓореска, генералната секретарка Евдокија Тасевска и членката на И.О. Билјана Стевкова како волонтерки подготвуваа храна за бездомните и социјално загрозени лица, во домашни услови почитувајќи ги мерките за заштита во услови на пандемија.
Да бидеме хумани и солидарни!
Да им помогнеме на нашите сограѓани кои имаат потреба од топол оброк за себе и своите семејства!
Да и помогнеме на заедницата!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *