Skip to content

Седница на Извршниот одбор на ЛДП

Седница на Извршниот одбор на ЛДП

Извршниот одбор на ЛДП на седницата одржана вечерва, донесе едногласна одлука, да им предложи на членовите на Централниот одбор, партијата да настапи самостојно на претстојните локални избори. Ова ќе биде
Прочитајте повеќе