Извршниот одбор на ЛДП на седницата одржана вечерва, донесе едногласна одлука, да им предложи на членовите на Централниот одбор, партијата да настапи самостојно на претстојните локални избори.
Ова ќе биде одлична можност да им понудиме на граѓаните една сосема нова визија, програма, кадри и идеи кои ќе бидат насочени кон решавање на локални проблеми со кои се соочуваме.
ЛДП ја остава отворена вратата за соработка со други граѓански партии, здруженија и активисти кои имаат сродни политички определби и заложби.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *