Skip to content

Милевски: Граѓаните треба да имаат и либерална опција.

Милевски: Граѓаните треба да имаат и либерална опција.

Лидерот на Либерално демократската партија Горан Милевски, вели дека релациите со СДСМ им се коректни, но дека на локалните избори оваа партија ќе настапи самостојно, бидејќи сакале да ја зголемат
Прочитајте повеќе