Катерина Димовска е социјална работничка која ќе ни каже каква е положбата на жените во нејзината професија.
Таа е вистински пример кој ни докажува дека жените можат да бидат дел од сите професии и да бидат креатори на сите политики во државата.
Тоа што сум жена не ме прави помалку способна да учествувам во процесите на креирање на политики од областа на социјална политика!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *